مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک خطوط همراه اول

با عرض سلام؛ اینجانب به مدت حدوداً سه سال از خطی استفاده میکنم که به نام پدرم هست، میخواستم بدونم که:

1. آیا امکان دریافت پرینت متن پیامکها (دریافتی و ارسالی) از طریق دفاتر خدمات پستی توسط پدرم وجود داره؟

2. درصورت امکان‌پذیر بودن، آیا انجام اینکار راحته؟ یا بالاجبار نیازمند دستور قاضی و تشکیل پرونده و جلسه دادگاه و مراحل پیچیده تری هست؟

3. آیا درصورت نیاز به برگزاری جلسه دادگاه، حضور اینجانب بعنوان کسی که از خط استفاده میکرده و سن قانونی داره واجبه؟؟

باتشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام 1-بله2-به عنوان مالک تقاضا میدن و پرینت میگیرند3-اگر مزاحمت یا مشکلی به وجود اومده از طریق خط بله حضورشماهم لازم است