مشاوره حقوقی رایگان - درخواست واخواهی از طرف متهم

باسلام بنده بابت چک برگشتی اقدام نموده ام و از خوانده آدرس مشخصی نداشتم لذا با مجهول المکان بودن اقدام و بتدریج آگهی در دو نوبت و گذشت زمان مقرر نوبت و رسیدن به مرحله اجرا اعتراضی صورت نگرفت و جلب توسط اجرا صادر گردید پس از گذشت مدتها طرف جلب شد با انتقال به شعبه درخواست واخواهی داده لذا حکم غیابی بوده آیا مسدود سازی حسابهای ایشان به منزله ابلاغ تلقی نمیشود که اظهار بی اطلاعی کرده
سوالی دارم تعیین جلسه رسیدگی چقدر طول میکشه؟
آیا قاضی میتواند با تقاضای اعسار مخالفت کند؟؟

پاسخ ها :

واخواهی خوانده چک برگشتی واخواهی حکم غیابی اعسار چک برگشتی واخواهی چک برگشتی واخواهی اعسار چک برگشتی چک