مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خودروی سد معبر شده

با سلام خودرویی پشت خوروی پارک شده در محل پارک ایجاد سد معبر کرده بود و زنگ زدم 110 و بعد از ده دقیقه راننده خودرو سر رسید و گفت چون زنگ زدی 110 منم ماشین رو جابجا نمی کنم و من گفتم اگر بر نداری میزنم به ماشینت و ... با دنده عقب زدم به ماشینش . بعد یک ساعت پلیس امد و گفت به کلانتری مربوط می شود ، مغازه دارهای اطراف میانجیگری کرده و از من مبلغ خسارت را گرفتند . اگر شکایت می کردم مقصر بودم یا چون خودرو طرف سد معبر کرده بود مقصر اعلام میشد ؟ راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما کار بسیار ناپسند و مجرمانه ایی کردید که با ماشین خود به ماشین ایشان خسارت وارد کردید و حداقل مرتکب جرم تخریب عمدی شده اید اقدام شما درانعکاس مراتب به پلیس کافی بود