مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام بنده نظامی هستم و در حال بازگشت از مرخصی به ماموریت تصادف کردم (عابر بودم) دادگاه برای شکستگی مچ دستم یک هاشمه یا همان ده درصد دیه نوشته چون معیوب التیام یافته. حالا از طریق بیمه کوثر ارتش اقدام کردم که غرامت بگیرم (بعلت اینکه 15سال حق بیمه داده ام) حالا در شورایی که گرفته اند یک درصد نوشته اند در مقدار پول حق میدهم که غرامت کمتر از دیه است ولی تعیین درصد بیمه فکر نمیکنم این مقدار تفاوت وجود داشته باشد شورای بیمه کوثر ارتش گفت غرامت مچ دست همین یک درصده!!! پس چرا دادگاه ده درصد برام نوشته!!!!!؟ به نظر شما اشتباه شده یا خیر؟ چگونه میتوانم حقم را از بیمه بگیرم!!!!!!!؟ ممنون از سایت خوبتان
سوالم دومم این است که از زمان رای دادگاه 30روز گذشته ولی هیچ پیامکی نیامده برم دنبال کارهاش. یک سری رفتم فرم نوشتم که بره اجرای احکام ولی دفتردار گفت خودش سیستمی قطعی میشه و پیامک میاد آیا درسته یا خودم باید برم اجرای احکام!!!؟

پاسخ ها :

غرامت تصادف در حین کار غرامت حادثه حین کار غرامت بیمه تصادف رانندگی