مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
با فوت همسر اول (که چهار پسر از او دارم) ، همسر دومی اختیار کردم که از آن صاحب یک دختر شده ام. وصیتی را در محضر به ثبت رسانده ام مبنی بر اینکه بعد از فوت ، منزل مسکونی من به طور مساوی بین همسر ، دختر و چهار پسرم تقسیم شود ( هر نفر یک دانگ ). میخواهم بدانم برای اجرای این وصیت بعد از فوتم ، آیا رضایت همه وراث لازم است یا تنها یک سوم منزل به طور مساوی بین آنها تقسیم می شود و دو سوم باقی مانده ، مطابق قانون ارث عمل می شود؟ (با توجه به این قانون که فرد تنها می تواند یک سوم اموال خود را در وصیت ببخشد) به عبارت دیگر میخواهم بدانم این وصیت تا چه حد قطعیت دارد. (البته این وصیت تنها در محضر به ثبت رسیده است ولی سند به نام کسی صادر نشده است) از راهنمایی شما ممنونم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وصیت تا یک سوم اموال قابل اجابت و مابقی برابر قانون ارث تقسیم میشود