مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخروجی

سلام و خسته نباشید
ضمن قدردانی از پاسخ های شما عزیزان
ضامن تسهیلات شخصی به مبلغ حدود 40 میلیون تومان میباشم که هم اکنون بانک مربوطه ممنوع الخروجم کرده است چنانچه بخواهم به مکه یا عتبات عالیات بروم آیا راهکاری وجود دارد که موقتا رفع ممنوع الخروج بشوم ؟ لطفا راهنمایی فرمائید

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دوست عزیز با توجه به میزان بدهی شما و اینکه ضامن میباشید بانک مستقیما شما را ممنوع الخروج نکرده و این کار از طریق اجرای احکام دادگستری صورت پذیرفته است . شما میتوانید با تودیع وثیقه یکبار برای خروج از کشور اقدام نمایید . همچنین از طریق اقدام به اثبات اعسار در صورت نداشتن مالی به غیر از منزل شخصیتان بعد از صدور حکم اعسار از شما رفع ممنوع الخروجی صورت میپذیرد

پرسشگر :

سلام وعرض تشکر از پاسختون
فقط اینکه ممنوع الخروجی از طریق اجرای ثبت انجام شده است حضرتعالی چه راهکاری را پیشنهاد می فرمائید - باتشکر

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام با اثبات ضرورت خروج از کشور و تودیع وثیقه میتوانید نسبت به خروج از کشور اقدام نمایید