مشاوره حقوقی رایگان - عدالت و رفأت اسلامی

باسلام خدمت مشاوران گرامی و محترم
سوال بنده در مورد احساس اجحاف در حق یکی از دوستان از طرف دستگاه قضایی
داستان از این قرار هست که در ماشین دوست بنده که از قهرمانان ورزش قدرتی است مقداری مکمل ورزشی به ارزش حدود دو تا سه میلیون بوده به علت تماس یکی از همسایگان به علت حسادت از پارک ماشین ایشان (ورزشکار)در جلوی درب منزل آنها تماس با 110 مبنی بر اینکه ایشان مکمل ورزشی (کالای قاچاق)در ماشین دارد،و با مراجعه مأمور به محل خودرو ایشان بدون هیچ حکم قضایی مورد بازرسی قرار میگیرد و خودرو ایشان به همراه مکملها تحویل مراجع قضایی داده میشود،قاضی پرونده در اولین جلسه دستور مصادره ماشین و ضبط مکملها در کالای قاچاق را میدهددر حلی که ایشان با هزار خواهش که من مصرف کننده هستم نه توزیع کننده دستور مصادره خودرو را لغو می کند و اما سوا بنده از شما مشاورعزیز1: مگر نباید مأمور انتظامی حکم بازرسی از خودرو داشته باشد
2:قاضی به استناد به چی حکم مصادره ماشین رو میدهد در حالی که ارزش کالای قاچاق(مکمل ورزشی)کلا سه میلیون بیشتر نیست
اگر بنده رو راهنمایی نمایید که حقه و حقوق یک ورزشکار زحمتکش و شهروند سالم (دوست بنده) در پیچ و خم دستگاه قضائ پایمال نشود.ممنون از همه لطفتان ارادتمندتان علی

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

این که کار مأمور در بازرسی مطابق قانون بوده یا نبوده است تأثیری در سرنوشت پرونده دوست شما ندارد. در ضمن پلیس در صورت گزارش مبنی بر وقوع جرم مشهود می تواند ورود کند.
اگر منظور شما از مصادره ضبط ماشین است و نه توقیف ماشین، این عمل با توجه به مبلغی که شما عنوان کرده اید طبق قانون نیست که در هر صورت عنوان کردید که این دستور لغو شده است. ادامه روند رسیدگی بستگی به دیگر شواهد از جمله نحوه قرار گرفتن کالا در ماشین و دفاعیات دوست شما و همچنین نام بردن از توزیع کننده اصلی دارد.