مشاوره حقوقی رایگان - سلام درباره انگشت شست

سلام من در حین کار انگشت شست جفت دستام شکست دست چپم بهتر وقت به سختی از بند تا میشه ولی دست راستم قطع شده بود جراحی شد الان کج شده 40 روز استعلاجی داشتم 25 روز گذشته از کارفرما هیچ خبری نیست دیه دست من چه قدر میشه و باید چه کار کنم

پاسخ ها :

زهرا افشاری پور

زهرا افشاری پور :

استان :

باسلام حتما باید طرح شکایت کنید بررسب میکنن کارشناس میفرستن و به میزانی که تقصیر متوجه کارفرماتون باشد،ایشون محکوم به پرداخت دیه میشود