مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه قولنامه و مدارک خودرو توسط نمایشگاه ماشین

بنده یه عدد خودرو شرایطی خریداری کردم که مبلغ بیش از نصف اون رو دادم و نصف سند بنامم خورد الباقی رو با محاسبه کارمزد چک دادم
مقرر گردیده بود که بمن نسخه ای از قرارداد نمایشگاه داده شود که ندادن و مدارک خودرو تحت اختیارشون ماند و بمن نمیدهند. از طرفی اگر چک ها رو پاس کنم چون قراردادی ندارم نمیتونم الزام به تنظیم سند کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ؟ اولا با چه نوع شکایتی درخواست حق خود که قرارداد قانونی است را بکنم؟ دوم تا معین شدن تکلیف چگونه چک ها رو جلوش ببندم با توجه به اینکه قرارداد ندارم؟

پاسخ ها :

محسن شریعتمدار تهرانی

محسن شریعتمدار تهرانی :

چنانچه قرارداد کتبی در اختیار ندارید میتوانید با استناد به شهود طرفتان را به انجام تعهد ملزم کنید