مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

سلام بنده چند روز پیش یه پراید قولنامه کردم و مبلغ 2میلیون بیعانه دادم و در قولنامه نوشته شد که فردای انروز باید در دفترخانه حضور یابیم و سند بزنیم ولی فروشنده نمیاد سند بزنیم الانم ماشین گرونتر شده خودرو هم تحویل من نداده باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

بدوا دعوی الزام به تنظیم سند رسمی خودرو و سپس الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید.