مشاوره حقوقی رایگان - قسم نخوردن شاهد

سلام در یک دعوای حقوقی و در مرحله ی تجدیدنظر بنده به دادگاه دو شاهد معرفی نمودم ( یک مرد و یک زن ) که شاهد مرد قسم خورد و شهادتش استماع شد
و قبل استماع شهادت زن قاضی گفت که قسم بخور که در جواب ؛ زن گفت بعلت ناپاکی بدن حاضر به قسم نیستم و قاضی روی قران برگه گذاشت و گفت حالا قسم بخور و دوباره قسم نخورد و گفت من حاضر به قسم نیسم ولی حقیقت را خواهم گفت و شهادتش استماع شد و وکیل خوانده گفت که چون قسم نخورده مورد قبول ما نیست
حال سوال اینکه آیا شاهد زن قسم نخورده شهادتش مورد قبول واقع خواهد شد یا خیر ؟

پاسخ ها :

سلمان جوکار

سلمان جوکار :

استان :

اگر سوگند یاد نکرده اظهارات وی به عنوان مطلع استماع میشود