مشاوره حقوقی رایگان - جعل

با سلام بنده به یکی 18 میلیون طلب داشتم ولی هیچ رسیدی بهش ندادم شکایت کرد روم و یدونه رسید داشت که تو رسید نوشته بود من باید 18 میلیون به ایشون بدم و امضای منو هم زده بود جعل کرده بود من تو دادگاه به اشتباه گفتم امضا مال منه حالام محکوم به پرداخت شدم آیا بعنوان جعل شکایت کنم اونجا که قبول کردم امضا ماله منه قاضی نظرش چی میشه ممنون میشم

پاسخ ها :

سلمان جوکار

سلمان جوکار :

استان :

سلام
انکار بعد از اقرار مسموع نیست مگر ناشی از اشتباه و..... باشد شما شکایت جعل را مطرح نمایید