مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال (در اثر افزایش قیمت سکه و درخواست دریافت از طرف همسر سابق شوهرم)

با سلام و احترام
بنده همسر دوم شوهرم هستم در زمان طلاق سکه 900 بود شوهرم با همسر قبلیش توافق کرده 60 میلیون به مدت 5 سال هر ماه یه تومن واریز کنه به علاوه 300 نفقه بچش که شوهرم اون رو 500 کرد یعنی سکه 900 بود شوهرم 1 تومن واریز کرد چون خانم گفتن 70 باید نقد بدی تا طلاق را امضا کنم. اما در سند طلاق نوشتن 60 سکه ننوشتن سر پول توافق کردن وکیل شوهرم این را نوشت و طلاق حاصل شد. سه سال هر ماه 1ونیم به حساب زدیم. من همسر دوم شوهرم شدم اما حالا که سکه شد 14 تومن اون خانم شکایت کرده ماشینمان توقیف شده یکسال که سکه زیاد شده من تمام اختلاف پولی که بابت سکه ندادن تو اون سه سال و الانی که دوسالش مونده (چون 5 سال قرار شد بدیم سه سال دادیم بعد شکایت کرد دیگه شوهرم واردیز نکرد به حسابش تا ببینیم تکلیف چی میشه) میخام
حالا ماشینی که با پول بنده کار بنده خریداری کردیم توقیف شده یکسال بخاطر اون خانم
حالا ماشین رو فروختیم اگر دادگاه رای آزادی بده ایا اینبار خانم میتونه خونه رو توقیف کنه خونه در دست بانکه چون وام داره نصفش به اسم منه نصفش به اسم شوهرم
اگر ماشین ازاد شه میتونه خونه رو توقیف کنه ؟ خانم میگه 200 میخام تا رضایت بدم در صورتی که به حساب اون موقع ما 24 میلیون تومن بدهکار بودیم تا در دو سال طبق توافق پرداخت بشه
الان 24 تومن رو 24 سکه به علاوه مابه التفاوت قبلیا شده 30 سکه
کاری میشه کرد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر منزل در حد عرف جزو مستثنیات دین و غیرقابل توقیف است