مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مدارک خودرو

بنام خدا
سلام
من سال گذشته یک خودرو بنام شخصی ثبت نام کردم. پرداخت وجه از حساب اینجانب انجام گرفت. وی خودرو را تحویل داده به همراه سند و بیمه
اما پس از مدتی امروز و فردا کردن از تحویل پلاک و سایر مدارک استنکاف می نماید
در ضمن این خودرو به صورت رهنی بوده که دو چک 6 ماه داره بنام شخص ثبت نام کننده که یکی از چک‌ها را نیز اینجانب از حساب شخصی پرداخت کرده ام
حالا برای الزام وی باید چکار کنم

پاسخ ها :

عدم تحویل مدارک خودرو مدارک خودرو خودرو