مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودروی ساندرو آبان

سلام. فردی اقدام به ثبت نام خودرو ساندرو مشکی از نمایندگی مجاز شرکت پارس خودرو نموده و مبلغ 27میلیون تومان پرداخت نموده و مبلغ قرارداد تعیین نشده ، در قرارداد آمده است قیمت خودرو : قیمت روز کارخانه قرارداد جریمه ی تاخیر در تحویل دارد اما تاریخ تحویل در آن درج نشده است لکن در قرارداد آمده است : تاریخ صدور دعوتنامه تحویل: هفته ی چهارم ابان 97 الف) ایا قرارداد بیع کلی است یا تعهد به بیع کلی ب) نظر به اینکه قرارداد توسط شرکت خدماتی ... نمایندگی پارس خودرو منعقد گردیده ایا امکان طرح دعوا علیه سایپا پارس خودرو و شرکت فوق همزمان می باشد ج) در صورتیکه بارها مدیران سایپا اعلام کرده اند قادر به تحویل نمیباشند چه دعوا یا دعاویی میشود علیه متعهد یا متعهدین میشود. طرح نمود د) درصورتیکه دادخواست الزام به تحویل داده شود و حکم علیه خوانده صادر گردد و خوانده خودرویی برای تحویل نداشته باشد تکلیف چیست؟
در پایان اگر زحمت وکالت آن را انجام دهید امکان برنده شدن جهت توقیف خودرو از پارکینگ چند درصد می باشد .

پاسخ ها :

عدم تحویل خودرو خریداری شده عدم تحویل خودرو توقیف خودرو خودرو