مشاوره حقوقی رایگان - سهم مادر از فرزند فوت شده متاهل دارای همسر و دو فرزند دختر

باسلام سهم مادر از فرزند فوت شده متاهل که دارای یک همسر و دو دختر و از طرفی فرزند فوت شده دارای مادر و پدر فوت شده و دارای فقط سه خواهر است در درجه اول سهم مادر از ارث فرزند فوت شده طبق توصیف فوق به چه صورت است و سایرین یعنی همسر فوتی ، فرزندان فوتی و سه خواهر فوتی به چه صورت ارث خواهند برد لازم به ذکر است که فرزند فوتی تک پسر بوده ممنون از ارشاد شما

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام سهم مادر متوفي يك ششم، سهم زوجه يك هشتم و مابقي بين دختران تقسيم ميشود