مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت خدمات

سلام
3 ماه پیش فردی خدماتی مرتبط با نرم‌افزار را قرار شد انجام دهد و فایلهای این کار را تحویل دهد قراردادی بین ما امضا نشد.
در این پروژه افرادی دیگری هم سهیم بودند که هر یک کار خود را به درستی انجام دادند و پول خود را گرفتند و شاهد ماجرا بودند.
پس از انجام کارهای اولیه توسط ایشان نصف مبلغ پروژه را برای ایشان کارت به کارت کردم.
حالا ایشان پروژه را تکمیل نمی‌کند و فایلهای اولیه پروژه را هم تحویل نمی‌دهد.
من یا همان فایلهای اولیه را با پولی که پرداخت کردم میخواهم تحویل بگیرم و یا بابت عدم تحویل فایل و خدمات میخواهم پولی که پرداخت کردم و خسارت بگیرم.
ایا امکان شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح کنید

رحیم صفری

رحیم صفری :

استان :

اول اظهارنامه بفرستید ودرشرح ان مطالب مورد نظررا بنویس ویک استسهاد یه هم ازافرادها ّیی که وجریان هستند امضا بگیر اگرزمانی خواستید برعلیه او اقدام قانونی کنید این مدارک لازم است