مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

ایا تصادفی که منجر به فوت یک سرنشین شده و ماشین بیمه ثالث دارد حبس دارد؟

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

براساس ماده 714 قانون مجازات اسلامی هرگاه بي احتياطي يا بي مبالاتي يا عدم رعايت نظامات دولتي يا عدم مهارت راننده ( اعم از وسائط نقليه زميني يا آبي يا هوايي ) يا متصدي وسيله موتوري منتهي به قتل غير عمدي شود مرتكب به شش ماه تا سه سال حبس و نيز به پرداخت ديه در صورت مطالبه از ناحيه اولياي دم محكوم مي شود.