مشاوره حقوقی رایگان - حذف شدن و جعل بعضی کلمات از اظهارات شاهدان و گواهان شاکی و یکی از برگ های پرونده ناپدید شه است

با سلام ایا حذف شدن یکی از کلمات کلیدی در اظهارات شاهدان و گواهان شاکی پرونده , مصداق جعل در اوراق پرونده می باشد? و تا به الان معلوم نشده کار که بوده است و به حفاظت اطلاعات قوه قضاییه اطلاع داده ام این موضوع را? بنده خودم هم اخرین باری که برای درخواست کپی از بعضی از اوراق درخواست داده بودم متوجه شدم و ان کارمند هم گفت که این اوراق نیست در پرونده . بنده به حفاظت اطلاعات قوه قضاییه اطلاع داده ام.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بحث تغییر کلمه جعل هست اما مفقودی و یا سرقت اوراق متفاوت است