مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
بنده تو آگهی ... یه پیمانکار پیدا کردم، با ایشون قرار گذاشتم رفتم منزل ایشون و قرار شد کار نقشه فنداسیون برام انجام بدن با قسم و قرآن بهم گفتن نقشه 5 میلیون هزینه اش هست بدون مهر نظام مهندسی من مبلغ کامل برای ایشون واریز کردم
بعد چندین روز زنگ پیگیری و علاف بودن بنده گفتن نقشه آماده هست یه عکس برام فرستادن از نمای کلی نقشه گفتن طراح گفته این مبلغش بیشتره باز 2 میلیون براش زدم بعد این قضیه با هزار بدبختی ایشون نقشه رو تحویل دادن ولی اصلا زیر بار نرفتن که شماره تماسی و آدرسی از دفتر طراحی بدن بنده نقشه رو یه چندین جاه بردم نشان دادم همه مهندسین میگفتن این نهایت 3 میلیون هزینه اش هست از قضا رو یکی از برگه های نقشه شماره مهندس درج شده بود با مهندس تماس گرفتم و رفتم دفتر ایشون در کمال تعجب گفتن این بنده خدا با کلی قسم و قرآن و اینکه برای کار خیر هست هزینه نقشه که 4 تومن هست به من 1.600 پرداخت کردن حتی فاکتور دادن و مهر زدن، رفتم پیش پیمانکار قضیه براش گفتم گفت تو خودت پول زدی نمیخاستی نمیزدی من و تو با هم توافق و معامله کردیم الان امتناع میکنه از دادن پول میخاستم بدون چکاری از دست قانون برمیاد که به حقم برسم؟! واقعا فکر و ذکرم درگیر شده نه بخاطر پولش بخاطر اینکه من بهش اعتماد کردم با دلی صاف رفتم جلو ولی اینجور کرد گفتم 10 میلیون خرج میکنم ولی حقمو ازت میگیرم دوستان من چیکار میتونم بکنم همه رسیداش موجود هست چتاش هست که کلی قسم خدا قرآن و .... آخرش میگه مامور و قانون نمیتونن کاری کنن من و تو معامله کردیم

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام می توان تحصیل مال از طریق نامشروع یا مانند آن شکایت نمود