مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

بنده چندروز پیش خودرو پیکانم را با قولنامه دستی و در حضور دو شاهد فروختم. هیچگونه حق فسخ و شرطی در قولنامه ذکر نشده است. و همچنین خریدار قبل از نوشتن قولنامه ماشین ذکر شده را به دونفر مکانیک که مورد اعتماد خودش بودند نشان داد و انها هم سالم و بی عیب بودن خودرو را تایید کردند و در نهایت با رضایت کامل ایشان و رویت کامل خودرو قولنامه نوشته شد ولی بعد از گذشت پنج روز از طرف وکیل ایشان اظهارنامه ای به بنده رسید که خریدار از من بخاطر اینکه ماشینم معیوب بوده و من عیب ماشینم را به ایشان نگفته ام شکایت کرده و تقاضای فسخ معامله را دارد در صورتیکه در زمان معامله هیچگونه عیبی ماشین بنده نداشته است و هیچ گونه اجباری از طرف بنده به ایشان وارد نشده است که بخواهد ماشین بنده را بخرد و معلوم نیست که طی این یک هفته چه بر سر ماشین بنده اورده است ایا ایشان میتواند به این دلیل غیر واقع معامله را فسخ کند و از بنده خسارت حق وکالت و .... را بگیرد؟

پاسخ ها :

مرتضی ملحان

مرتضی ملحان :

سلام شما باید با احصاردونفرمکانیک ثابت کنید که در زمان معامله هیچ عیبی نبوده است