مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک در شرایط کرونا

با سلام و تشکر از سایت خوبتون.
در صورتی که قرارداد ( قرارداد 2 نسخه ای و 2 شاهده باشد) با مستاجر 2 ماه منقضی شده باشد و مستاجر نیز اجاره 2 ماه پس از انقضا را نداده باشد و موجر را بلاتکلیف گذاشته باشد و برای تخلیه چند بار وعده داده باشد اما عمل نکرده باشد و با توجه به شرایط فعلی کرونا چگونه می توان طرح شکایت کرد جهت تخلیه و وصول اجاره ها؟

پاسخ ها :

تخلیه مستاجر در شرایط کرونا عدم تخلیه مستاجر پس از پایان قرارداد تخلیه مستاجر اجاره موجر مستاجر کرونا