مشاوره حقوقی رایگان - سلام خدمت اساتید گرامی وقت بخیر .. من در مورد نفقه سوالی داشتم

چندین ماه پیش درخواست نفقه دادم و در جلسه رسیدگی بعلت عدم اگاهی خوب دفاع نکردم و حکم به بی حقی من صادر شد و فرستادم تجدیدنظر حالا بعد شش هفت ماه رای قطعی دادگاه تجدید نظر اومده و با توجه به اینکه تا حالا یک بار یک کارشناس جهت کارشناسی منزل تهیه شده توسط شوهرم و یک هیئت سه نفره هم کارشناسی انجام شده و هیچکدوم از خونه ها تایید نشده
الان رای دادگاه تجدید نظر اومده که: حکم بر الزام زوج به تهیه مسکن و اثاث البیت متناسب و مورد تایید اجرای احکام صادر و اعلام می نماید بدیهی است با مهیا شدن مقدمات تمکین زوجه ملزم به تمکین و مستحق دریافت نفقه خواهد بود اعتراض راجع به الزام زوجه به تمکین با وصف عدم تایید مقدمات تمکین مطابق با نظریه کارشناس اولیه و نظریه هیئت به لحاظ احراز صوری بودن مقدمات قابل ترتیب اثر نمی باشد وارد است دادگاه مستندا به ماده 358 قانون ایین دادرسی مدنی رای معترض عنه را نقض و حکم به رد دعوی زوج صادر و اعلام می نماید اعتراض راجع به سایر موارد مردود است. رای صادره قطعی است.

یعنی الان من بدون تمکین میتونم نفقه بگیرم؟ ضمن اینکه مبلغ نفقه من رو داخل رای ننوشته در حالیکه در نظریه کارشناس اولیه مبلغ یک میلیون تومان تایید شده بود اما اینجا نوشته نشده
الان من با این رای میتونم چیکار کنم؟ چون تو این مدت که این مراحل دادگاهی نفقه طی شده، نفقه ای از شوهرم نگرفتم، ضمن اینکه بچه م دارم و محل زندگی من و شوهرم تو این مدت در دو شهرستان بوده.
اجرای احکام کجا باید تایید کنه؟ محل زندگی من یا شوهرم؟ ضمن اینکه من در هنگام عقد، از حق سکونت استفاده نکردم!
میشه این رای رو توضیح بدید؟ چون نمیدونم بالاخره نفقه بهم تعلق میگیره یا نفقه معوقه باید برم اقدام کنم؟ یا باز اگه شوهرم خونه تهیه کنه و تایید بشه ، من مجبورم که تمکین کنم؟
ممنون میشم زود تر جواب بدین ...با تشکر از سایت بسیار عاالی دادراه و وکلای محترم که خیرخواهانه راهنمایی میکنند ... یک دنیا ممنون.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در هر حال نفقه مستلزم تمکین عام و خاص زوجه نسبت به زوج است