مشاوره حقوقی رایگان - مجازات

سلام ... پسر منو در یک تور گردشی در کویر دستگیر کرده اند به جرم حضور در مراسم فساد و فحشا ... چون لب تاب و دستگاه دی جی داشته و اپراتور بوده ... الان گفتن سند ببریم ... میخواستم بدونم چه مجازاتی در چنین مواردی گریبان گیر متهم میشود .... ممنون از شما

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام، باید پرونده فرزنده شما مطالعه شود عناوین دقیق اتهامی و ادله بررسی شود