مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور املاک

بنده مبلغ 15میلیون تومان بابت رهن منزل تحویل مشاور املاک نموده تا منزل را طی تاریخ معین تحویل دهد. اما مشاور املاک از تحویل منزل خودداری کرده و مبلغ مورد نظر را به بنده پس نداده است

پاسخ ها :

جلال برقی اجیرلو

جناب آقای جلال برقی اجیرلو :

اگر اجاره نامه دارید اول الزام به تحویل منزل نمایید نشد بایستی طرح دعوی مطاله وجه بابت رهن احاره بر علیه مشاور املاک نمایید