مشاوره حقوقی رایگان - فرزندخوانده

سلام خسته نباشید، همانطور که شما بزرگواران مستحضر هستید فرزند خوانده از والدین خود ارث نمیبرد مگر اینکه در زمان حیات مالی رو به او بخشیده یا تعهد نامه ای در قبال انتقال اموال بعد از حیات خود به فرزند خوانده تنظیم کرده باشند، حال اگر قبل از فوت پدر خوانده پدر بزرگ فوت شده باشد از ارثی که به پدر خوانده میرسد شامل اموال آن مرحوم حساب میشود؟ یعنی خانواده فرد فوت شده باید نسبت به اون تعهد پایبند باشند و سهمی که به پدر خوانده میرسد رو به میزان آن تعهد به فرزند خوانده انتقال دهند؟

پاسخ ها :

الهام زراعت پیشه

سرکار خانم الهام زراعت پیشه :

وصیت شخص تا یک سوم اموال حتی اگر وراث موافق نباشند اجرا میشود .اگر این تعهدات در قالب وصیت تنظیم شده باشد بی شک فرزندخوانده تا یک سوم اموال مطابق وصیت مالک محسوب میشود.