مشاوره حقوقی رایگان - خودرو مواد مخدر

باسلام من دو ماه هست یه ماشین خریدم حالا دادگاه میگه ماشین باید بیاری توقیف کنیم چون قبلا صاحب اصلی با آن تخلف کرده حالا من باید چکار کنم که من تخلف نکردم و آیا ماشین آزاد میشه ؟

پاسخ ها :

الهام زراعت پیشه

سرکار خانم الهام زراعت پیشه :

سلام. بستگی دارد که زمان وقوع جرم چه زمانی باشد.شما میبایست طی لایحه ی دفاعیه بعنوان معترض ثالث به پرونده ورود کنید و مدارک و مستندات خودتون رو مبنی بر مالکیت خودرو را ارائه بدید