مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک خودرو

با سلام خدمت وکلای محترم و گرامی
بنده یه خودرو پراید سه روزه پیش خریداری کرده ام که قولنامه دستی هم نوشته شده و تمام مبلغ ماشین رو پرداخته ام البته به جز 3 میلیون تومان که برای تعویض پلاک خودرو نگه داشته شده و فروشنده هم خودرو و تمام مدارک اعم از سند مالکیت برگ سبز کارت ماشین بیمه نامه و معاینه فنی خودرو را به بنده داده است اما حالا که تماس میگیرم تا فروشنده برای بنده وکالت بزند یا خودش بیاید و تعویض پلاک کنیم فروشنده جواب نمیدهد و پاسخگو نیست من هم نمیدانم که اصلا فروشنده ماشین مال خودش بوده یا بنام کسی دیگه بوده است تکلیف بنده چیست و باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

به طرفیت فروشند شکایت کنید به الزام به تنظیم سند انتقال قطعی و تعویض پلاک