مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بازدید کارشناس

با سلام و وقت بخیر
خرداد ماه به دلیل ترافیک شدید به یک ماشین پارک شده در چهارراه منتهی به سمت راست خیابان مقدار کمی کشیده شدم بعد گشتن نیم ساعت دنبال صاحب ماشین جهت اینکه دینی بر گردنم نباشد شماره تماس واسشون گذاشتم ولی مطمئن نبودم خسارتی خورده یا نه. ایشان بعد یکساعت تماس گرفته با تهدید و فحاشی تقاضای مبلغ بالا نموده و ماشین را بیشتر از برخورد جزیی من اسیب دیده گفتن . نمیدونم که شاید تصادف دیگری هم بوده . افسر امده و کروکی کشیده شده ایشان از طریق شماره موبایل من شکایت کرده و مرا مقصر و مجرم فرار از تصادف معرفی کرده است و در اس ام اس به من اعلام کرده که در نیروی انتظامی کار میکند و با داشتن اشنا مرا تحت فشار خواهد گذاشت اکنون شکایت کرده شورای حل اختلاف حکم داده که ماشین من هم باید کارشناسی بشه و 200 تومن هزینش رو من باید پرداخت کنم. ایا تنها به صرف داشتن اشنا بدون هیچ دلیل و مدرکی با یک شماره موبایل من ایشون میتونه همچی رو طبق خواسته خودش پیش ببره و مبلغ واسه من تعیین کنه؟ و ایا هزینه بازدید کارشناس رو من باید بدم؟ یا ایشون اجازه داره در اس ام اس منو تهدید کنه که در نیروی انتظامی کار میکنه؟ و اصلا ایشون مجاز به پارک سر کوچه نبش چهار راه راه منتهی به راست بوده؟و میتونه بیشتر از حد ادعای خسارت کنه؟

پاسخ ها :

سیده نسیم احترامی نودهی

سیده نسیم احترامی نودهی :

استان :

سلام
شما با توجه به اعلام خودتون مقصر شناخته شدید و میزان خسارت از طریق کارشناسی مشخص خواهد شد نه با توجه به اظهارات زیاندیده
اگر هم بعد اعلام میزان خسارت اعتراض به نظر کارشناس داشتید میتونید از مرجع مربوطه پیگیر اعتراض خود باشید