مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

با سلام. من مالک آپارتمانی هستم به دلیل اختلاف کد در 2 کله در یک سو طبقه اول و از سمت حیاط همکف و سایر ساکنین هفت واحد هستند. که سه واحد به حیاط دید دارند و بالکن دارند. سه واحد دیگر شمالی هستند. از زمانی که من و سایرین حدود نه سال قبل واحد را خریدم، هیچ ارتباط یا راهی بین دو سمت نبود. حیاط صرفا در دسترس من هست و اما طبق سند بعضی از واحد ها حیاط مشاعی ذکر شده است. اما حال که یکی از آن ها قصد استفاده از حیاط مشاعی را دارند، فارغ از مزاحمت و دید منزل... باید چکار کنم؟ آیا متراژ آپارتمانم را کوچک کنم و راه ارتباطی بدم؟ با متراژ مشخص سند دارم من که نمیتونم راه باز کنم و از خودم راه بدم؟ اگر با توجه به اختلاف کد بخواد از زیر واحد من تونل بزنه وسط باغچه در میاد که البته کلی خرج داره و به چاه های آب بارون حیاط... برمیخوره آیا قانونی هست که تونل بزنه؟

پاسخ ها :

ناهید نورشرق

سرکار خانم ناهید نورشرق:

با سلام چنانچه صرفا واحد شما به حیاط مشاعی دسترسی دارد حق استفاده از آن برای واجدی است که به آن دسترسی دارد