مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

سلام.. دو نفر برا معامله یک خودرو میخواستن قولنامه دستی بنویسن خودشون بین خودشون بعد از من تقاضا کردن زیباتر مینویسی شما بنویس خواستم بدونم اگه به مشکلی بر بخورن با هم منم برام. مشکل پیش میاد ولی من هیچگونه امضایی نزدم

پاسخ ها :

مسئولیت نویسنده قولنامه دستی قولنامه دستی خودرو قولنامه دستی قولنامه خودرو خرید و فروش خودرو قولنامه خودرو