مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام. آیا شرکت بازرگانی ... کلاهبردار است؟ 27 شهریور با برادرم تماس گرفتند و گفتن که خط شما منتخب پنل مخابراتی شده و امتیاز شرکت در قرعه کشی که هیچ پوچی نداره و اگر خرید انجام بدین برنده صد در صدی خودرو 206 میشین و برادرم ساده خیلی سریع 2 میلیون 50 به شماره حساب ... ارسال کردن. اگر کلاهبرداری هست، آیا میشود شکایت کرد؟ ما شهرستان ایذه هستیم در استان خوزستان لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
بله می توانید نسبت به ثبت شکایت کلاهبرداری از شهرستان محل زندگی خود اقدام نمایید و در صورت صحت متعاقب تحقیقات پلیس فتا امکان اغا بهتر از شما فراهم می گردد