مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ملک در ایام تصرف

باسلام. یک حلقه چاه و پمپ برقی که 17 سال پیش پروانه اش صادر شده و برقی شده و در پروانه موتور آب یک دانگ سهم بنده ذکر شده و در دفترخانه هم ثبت شده. بعد از برقی شدن به مدت 7 سال به دلیلی دیگر به زندان رفتم و بعد از آزادی عمویم که اینک سهم همه خواهر و برادرها را گرفته (پدرم در قید حیات نیست) و ادعای شش دانگ را دارد. بنده بعد از ده سال امسال شاکی شده ام و تا حدودی که پرونده پیش رفته من به یک دانگ سهمم میرسم. اما آیا میتوانم مطالبه اجرت المثل ایام تصرف کنم؟ به چه طریق؟

پاسخ ها :

رضا طالبی دادوکلایی

جناب آقای رضا طالبی دادوکلایی :

در صورتی که مالکیت شما بر حق ادعایی ثابت گردد شما میتوانید دعوای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمایید.