مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام. من یک متهم دارم که پول از من سرقت کرده. در یکی از دادگاه های کیفری ایشان دادخواست اعسار داد. در دادگاه بدوی رای به سود ایشان آمد ولی در دادگاه تجدید نظر اعسار ایشان رد شد. حالا من در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه دیرکرد پرداخت پولم را کردم که ایشان مجدد اعسار رد کرده. آیا اگر رای قطعی اعسار کیفری را به قاضی ارائه دهم، امکان دارد که اعسارش رد شود؟ تشکر.

پاسخ ها :

مطالبه خسارت دیرکرد پرداخت وجه اعسار از پرداخت وجه سرقت وجه نقد سرقت پول سرقت اعسار