مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام و خسته نباشید.
چند سال پیش طلاق توافقی داشتیم. حضانت با من هست. مادر پسرم 2 روز حق ملاقات داره. آیا من بخوام ازدواج کنم و در شهر دیگری زندگی کنم، میشه فرزندم پسر 16ساله ام را نزد برادرم بگذارم که مادرش ملاقات 48 ساعت داشته باشه. مشکلی برای من پیش میاد یا نه؟ من هر ماه چند روزی به فرزندم سر بزنم. ممنون.

پاسخ ها :

حضانت فرزند توسط عمو حضانت فرزند پسر ملاقات مادر با فرزند حضانت قوانین حضانت فرزند