مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک

با سلام. چند سال قبل طی یک چک ضمانت یورویی، ملک ما توقیف شد. معادل ریالی چک را پرداخت کردیم ولی بلافاصله بعد از گرفتن مبلغ چک، دوباره درخواست مابه التفاوت یورو به ریال رو کرد و مجددا ملک ما رو توقیف زد. حالا سوال من این است؛ آیا میتونسته بر روی یک چک و با وجود این که مبلغ رو گرفته، دوباره ملک ما رو توقیف کنه؟

پاسخ ها :

توقیف مجدد ملک برای چک توقیف مجدد ملک رفع توقیف ملک توقیف ملک چک ضمانت چک