مشاوره حقوقی رایگان - هزینه حمل بار با آسانسور

با سلام. یک بار برای من آمده که شامل کمد های کابینت بدون در هست. در حقیقت بار کابینتم آمده اما ناقص و یک مرتبه دیگر حدود بیست روز آینده مابقی آن میرسد. مسئول فعلی ساختمان اعلام کرده برای استفاده از آسانسور که یک وانت بار کمد های کوچک ام دی اف بوده، باید مبلغ 500 هزار تومن بدهم. بابت پرداخت مبلغ به هیات مدیره مانعی ندارم. اما آیا 500 هزار تومن برای بار یک وانت و حتی کمتر زیاد نیست؟

پاسخ ها :

حمل بار با آسانسور ساختمان هزینه حمل بار با آسانسور حمل بار با آسانسور قوانین آسانسور در آپارتمان استفاده از آسانسور آسانسور