مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعزام پرسنل بیمار به بیمارستان در ارتش

باسلام. آیا در سازمان ارتش فرمانده میتواند از اعزام پرسنل زیر دست دارای بیماری صعب العلاج با تایید پزشک معالج جهت مداوا به بیمارستان خودداری کند؟ یا برای وی در صورت مجوز و استراحت پزشکی نفر با تایید پزشک و بیمارستان ارتش، نهست منظور نماید؟ فرد به رده های بالاتر شکایت میکند اما نتیجه ای نمیگیرد. بایستی به کجا شکایت خود را مطرح نماید؟ با تشکر.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما باید موضوع را از طریق بازرسی و یا حفا پیگیری نمایید. اگر پاسخی دریافت نشد، مراتب را از طریق شکایت در دادسرای نظامی پیگیری نمایید با عنوان ممانعت از حق و کزارش خلاف واقع مبنی بر نهستی