مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک در زمان کرونا

سلام
قرارداد اجاره من خرداد تموم شده و به صورت زبانی مالک تقریبا 25 درصد اضافه کرد و همه اجاره ها هم سروقت پرداخت شده. حالا بعد از چند ماه که به مالک میگم بیاد قرارداد بنویسیم میگه تخلیه کنید. با توجه به این مصوبه جدید ستاد کرونا و اینکه چند ماه مبلغ کرایه جدید رو گرفتن. میتونن تخلیه بگیرن؟ باید چکار کنم من؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

البته دراین برهه زمانی همه به یک صورت مشگل دارند وباید مشگلات را باریش سفیدی وکدخدامنشی رفع کرد البته کسی مستحق زورشنیدن نیست میتوانید به شورای حل اختلاف محل مراجعه کنید تاموجررابخواهد ومشگل حل شود