مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

سلام خسته نباشین من فروردین ماه به یه خودرویی تصادف کردم و خسارت خیلی زیادی به ماشینم وارد شد و من از راننده بخاطر افت قیمت ماشینم شکایت کردم و دادخواست تامین خواسته دادم و مبلغ 3/500/000 تومان به حساب دادگستری واریز کردم و سند ماشین ایشون توقیف شد حالا رای دادگاه به نفع ایشون هست که چون راننده ایشون نبوده به ایشون ربطی نداره و الان امده ادعا خسارت کرده برای توقیف ماشینش من اعتراض می تونم بزنم یا کل پول من که پیش دادگستریه میره به حساب ایشون؟

پاسخ ها :

تامین خواسته افت قیمت خودرو خسارت توقیف خودرو تامین خواسته توقیف خودرو تصادف رانندگی خسارت خودرو