مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

با سلام بنده از اتباع خارجی ساکن ایران هستم که خودم در ایران بدنیا آمده ام ولی شناسنامه ندارم و فرزندم نیز در ایران بدنیا آمده است . ولی به ما شناسنامه نمیدهند. لطفاً کمک کنید.
در صورتی که همسر ایرانی. اختیار کنم آیا شناسنامه به من میدهند ؟
یا اگر عقد موقت ایرانی بشوم. از او ‌باردار بشوم آیا برای من شناسنامه میدهند.
سپاسگزار م

پاسخ ها :

گرفتن تابعیت ایرانی در صورت ازدواج با مرد ایرانی گرفتن شناسنامه ایرانی شناسنامه ایرانی شناسنامه ثبت احوال