مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن حق بیمه توسط اداره

با سلام و احترام
به عرض می رساند اینجانب از 1373 به صورت قراردادی در اداره ای دولتی مشغول به کار شدم . بعد ها که سابقه بیمه ام را گرفتم می بینم سه سال اول خدمتم را اداره برای من بیمه واریز نکرده . با عنایت به اینکه از ابتدای خدمتم برگه های قرارداد را دارم ، آیا راهی وجود دارد که اداره آن سه سال بیمه ام را واریز کند. لازم به ذکر است اکنون نیز بصورت قرارداد کار معین مشغول بکار هستم. با تشکر از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما باید سنوات این سالها در سوابق بیمه ایی شما لحاظ شود