مشاوره حقوقی رایگان - ملک و فروش آن

ملک ورثه ای ما تصمیم گرفتیم که بفروشیم 3 خواهر و 3 برادر و مادر .. لذا این ملک به شخصی فروخته شد و مبایعه نامه نوشته شد لذا 3 خواهر و برادر بزرگ و مادرم این مبایعه نامه را امضا کردن و من و برادر دیگرم امضا نزدیم البته برادر بزرگم دو سوم سهم مرا بعنوان یک چک به خانمم داد و خانمم یه رسید داده که ما نیز امضا میزنیم ولی با توجه به مشکلاتی که در مبایعه نامه بود من پشیمان شدم و گفتم من قبول ندارم و من و یکی از برادرانم امضا نزدیم. البته این سهم دو سوم را خریدار به من نداده بلکه برادر بزرگترم به من داده و الان نزدیک سه ماه از این قضیه میگذره و خریدار با 3 خواهر و مادر و برادر بزرگم تسویه کرده و من و یکی از برادران همینطور موندیم و هیچ خبری نیست و ما بخاطر مادر و خانواده شکایتی نکردیم البته خریدار تهدید کرده که چون من دو سوم سهم گرفتم میخوان از من شکایت کنن و من متهم هستم .. حالا من موندم چیکار کنم یک سوم سهم من مونده و تسویه نشده و الان سه ماهه که خریدار پولش تو جیبشه و ما رو ترسونده البته به اون برادرم که هیچ پولی ندادند وعده وعید دادند که با یه مبلغ بالا امضا بزنه ولی من موندم چیکار کنم. بابت دیر کرد سهم من چطور میشه خواهشا راهنمائی بفرمائید

پاسخ ها :

فروش سهم الارث ملک ارثی فروش ملک ارثی ملک ارثی سهم الارث ارث