مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شاکی

سلام
من در یک درگیری مورد ضرب و جرح قرار گرفتم و رفتم شکایت کردم حالا آقای متهم هم دست پیش گرفتن و رفتن با اتهامات واهی از جمله تخریب محل کسب و کار و درگیری از بنده شکایت کردند میخواهم بدانم در چنین مواقعی چگونه از حق خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام و عرض ادب با توجه به اینکه شاکی مدعی تخریب و .. می باشد ایشان باید دلایل مستند ارائه دهد در غیر این صورت مستندا به اصل برائت و قاعده فقهی درء قرار منع تعقیب به نفع شما صادر خواهد گردید.

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام با شهادت شهود