مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

زمانی که متولد شدم و پدرم خواست اسممو ملیکا بزاره ثبت احول قبول نکرد گف یا باید فاطمه بزارینش یا مریم خانواده منم اسممو گذاشتن فاطمه ولی ملیکا صدام میکردن حالا 17 سالم شده و می خوام اسممو بزارم ملیکا چطور می تونم اسممو عوض کنم

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه سن شما کمتر از 18 سال هست دو راه دارید یا بدوا دخواست صدور حکم رشد رو مطرح و بعد از اثبات به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید یا پدر و یا جد پدری شما به اداره ثبت احوال مراجعه نموده و با تکمیل فرم های مربوطه درخواست خود را ارائه می نمایید. سپس باقی مراحل توسط ثبت احوال پیگیری می شود. شما کلا دو بار مراجعه حضوری خواهید داشت و این روش نهایت ده روز کاری زمان می برد.

در این روش تنظیم و تسلیم درخواست تغییر نام در غیر از محل صدور شناسنامه تان نیز بلامانع است. در این گونه موارد پس از پذیرش درخواست و ارسال آن به اداره ذیربط (محل صدور شناسنامه) و طرح در هیئت حل اختلاف، اقدام لازم معمول و نتیجه جهت اطلاع متقاضی به اداره ارسال کننده اعلام خواهد شد. موفق باشید.

سيامك  حسني

سيامك حسني :

باسلام بعداز رسیدن به سن 18 سالگی به ادره ثبت احوال محل زندگی مراجعه کنید ولی باتوجه به اینکه اسم شما از اسامی معصومین هست سخت که تغییر بدن اگر ثبت احوال درخواست شما رو رد کرد از دادگاه حقوقی دادخواست تغییر نام بدید.