مشاوره حقوقی رایگان - گواهی رشد و حضانت

با سلام
بعد از جدایی تا 7 سال دخترم با من زندگی می کرد، بعد از 7 سال پدرش برد پیش خودش 2 سال با هم بودن بعد از دو سال مجدد دخترم برگشته پیش خودم، الان 10 سالش کامل شده و کلاس 5 هستش ولی مرتب پدرش تهدید می کنه که می برمش و این موضوع خیلی از لحاظ روحی دخترم و اذیت می کنه چجوری می تونم برای همیشه حضانت بگیرم. از لحاظ مالی و موقعیت اجتماعی هیچ مشکلی ندارم

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. دختر شما از سن حضانت خارج شده است و بنابراین می تواند زندگی با پدر یا مادر را خودش انتخاب کند و با این کیفیت که فرمودید تهدید پدرش هم عملی نمی شود .موفق باشید

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

به دایره سرپرستی دادگستری مراجعه شود