مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ماشین همسرم به نام خودم

با سلام و خسته نباشید
کارگر همسرم در تاریخ 3 شهریور 99 دچار حادثه شده کارگاه همسرم بیمه نبوده و کارگر در ابتدا چون کاهلی از خودش بود و گوشی حادثه ساز شد شکایت نکرد ولی به خطر طمع پول بعد از بهبودی شکایت کرد من و همسرم قبل از تاریخی که ابلاغیه به دست همسرم برسه با مشورت وکیل سند ماشین رو از نام همسرم به نام خودم منتقل کردیم. به گفته وکیل هنوز جرم و دینی به گردن شما نیست تا زمان پرداخت دیه بتونیم قسط ببندیم. ولی همش استرس دارم آیا اینا میتونن روی ماشین ادعایی داشته باشن؟

پاسخ ها :

انتقال سند خودرو تصادفی تصادف حین کار تصادف کارگر دیه تصادف تصادف