مشاوره حقوقی رایگان - تغيير كارفرما

با سلام احتراما من مدير يک دفتر پيشخوان (شخص حقيقي) هستم كه سال گذشته دفتر را به يك شخص حقوقي واگذار كردم از انجا كه مراحل ثبت شركت فرد مذكور 8 ماه به طول انجاميد ، اين شخص و كارمندان جديد وي و همچنين خودم ( بعنوان كارفرما ) تحت كد كارگاهي اينجانب در طول اين مدت و تا پايان تير 99 حق بيمه پرداخت نمودند در تير ماه 99 پروانه بهره برداري بنام شركت مذكور ثبت شده ولي ايشان هنوز جهت عقد قرارداد با بيمه و تغيير كد كارگاهي اقدام نكرده است، (ضمن اينكه نامبرده در اين فاصله مجددا شركت حقوقي خودا به فرد ديگري واگذار كرده و فرد جديد نيز مجددا در حال گذراندن مراحل ثبت تغييرات در شركت مذكور و صدور پروانه جديد ميباشد و از اول مرداد ماه كارمندان نيز جديد شده اند.) من جهت تسويه حساب با بيمه مراجعه كردم گفتند بايد فرد صاحب پروانه نسبت به عقد قرارداد جديد اقدام نمايد و ترك كار كارمندان تا ماه قبل را ثبت كند تا تسويه حساب شما صادر گردد اكنون چند سوال دارم
1-من قصد دارم با عقد قرارداد جديد بصورت خويش فرما حق بيمه ام را پرداخت كنم و نميدانم كه ترک كار خودم از چه زماني بايد ثبت شود تا فاصله اي بين قرارداد قبلی و قرارداد جديد ايجاد نشود
2-جهت پرداخت بيمه خود در مرداد ماه با توجه به تاريخ صدور پروانه بهره برداري جديد بنام شخص حقوقي مذكور (كه در اواخر تير 99 بوده) چگونه اقدام كنم
اگر شخص مذكور فعلا قصد عقد قرارداد جديد با بيمه را نداشته باشد تكليف من چيست ايا نمي توانم با كد كارگاهي فعلي خودم بيمه مرداد را پرداخت كرده و ترک كار خود را اخر مرداد ثبت كنم و سپس مفاصا حساب بيمه كارگاهم را دريافت كنم
ممنون از وقتی كه صرف ميكنيد و سپاسگذارم از پاسخ شما

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام برای کار وزارت کار 989127797726
خانم عامری بگید از طرف امیری