مشاوره حقوقی رایگان - طلاق ندادن مرد

سلام. نامزدم درخواست طلاق داده و چون برای مهریه رای صادر شده و محکوم شده، میگه که مهریه میدم ولی طلاق نمیدم به خودم میگه. چون درخواست طلاق از طرف خودشه، میتونه طلاق نده و خودش بره ازدواج کنه و عقد محضری؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. می تواند طلاق ندهد ولی اگر ازدواج مجدد بدون اجازه شما کند میتوانید شما دادخواست طلاق بدهید.