مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام. بنده 23 ساله هستم و 26 ماه سابقه ی پرداخت بیمه تامین اجتماعی را دارم. حدود 4 ماهه که بیکار شده ام و روند های سازمانی و قانونی ثبت نام بیمه ی بیکاری را طی کرده ام. اما هنوز سازمان پرداخت رو به من شروع نکرده. ( در واقع در صف انتظار یا در دست بررسی هستم ). سوالم اینه که آیا در صورتی که مجددا در جایی به جز محل کار سابقم، شاغل شوم سازمان تامین اجتماعی این 4 ماهی که در واقع به من بدهکار هست رو پرداخت میکنه یا خیر؟ ( به از این به بعدش کاری ندارم و میدانم مشمول حقوق بیکاری نمی شوم. ما قبل شاغل شدن را فقط سوال دارم.)

پاسخ ها :

ابراهيم حیدری

جناب آقای ابراهيم حیدری:

سلام وقت شما بخیر بنظر می رسد بعداز اشتغال مجدد شما این مبلغ بشما پرداخت نمی شود مگر اینکه قبلاً مشمول پرداخت شده باشید